24.04.2024
onsdag
TrysilGolf_logo_sorttekst2
I dag
Banestatus
Banestatus
Banen er
Stengt
Golfbanen
Rangen er
Stengt
2
aktiviteter i dag
Aktiviteter
Del
Del
ArrowDown_Orange
TrysilGolf_logo_sorttekst2
ArrowDown_Orange
gb_logo%20(1)
Ny golfreise er planert!
Se etter info på siden for golfreiser. Spørsmål og interesse kan sendes til golf@trysil.com
Tilbake

Veiviser til golf...

Hva må til for å kunne starte å spille golf?. Nedenfor har vi satt opp en veiviser som tar deg igjennom de forskjellige stegene.
Veien til Golf

Det første du må gjøre før du kan begynne å spille golf er å gjennomføre et Veien til golf-kurs. Kurset går som regel over 2 dager (helg). Kurset gir en praktisk og teoretisk gjennomgang.
Veien til Golf
Veien til Golf
FB%20veien%20til%20golf%20Ta%20kurset
Medlemskap

Du må være medlem i en golfklubb for å spille golf på golfbaner i Norge (med noen veldig få spesielle unntak). Trysil Golf har flere medlemskategorier å velge mellom. For å spille på golfbaner generelt holder det med vårt rimeligste tilbud. Du får god rabatt når du spiller her i Trysil også med den avtalen. Skal du spille litt mer i Trysil, skal du vurdere fritt spill avtalen. Da spiller du så mye du vil uten ekstra kostnad. Er du barn, ungdom eller student har vi rimeligere kategorier for disse. Se våre medlemsfordeler og medlemskategorier i linken nedenfor. Der finner du også innmeldingsskjema. Tar du VTG-kurs hos oss, er medlemskap og Fritt-spill avtale inkl. i kursavgiften det året du tar kurset. VELKOMMEN!
Medlemskap
Medlemskap
Utstyr

Dersom du ikke har utstyr fra før, eller får låne/kjøpe brukte køller, har vi produkter tilgjengelig i vår proshop. Pris på et fint nybegynnersett får du for 3-4.000,-.
Golfstore
ds
Trening

Vi tilbyr flere typer trening. Du kan enten trene på egenhånd på vårt treningsområd, melde deg på en av våre organiserte treningsøkter eller avtale protime med en av våre trenere. Som medlem i klubben vil du få rabatt på instruksjon, trening og på uttak av rangeballer til egen trening.
Ofte stilte spørsmål...
Hva koster Veien til golf
Må jeg ha eget utstyr på kursen?
Er kurset vanskelig?
Hva er bindingstiden på medlemskapet?
Hvor holdes kursene?
Hvem holder kurset?
Er det lunsjpause?
Må alle ha kurset?
Kan jeg være medlem i flere golfklubber samtidig?
Ta kontakt dersom du har spørsmål:
IMG_2682%20(2)
Klas Ahlqvist
Daglig leder