30.05.2023
tirsdag
-1
28.05.2023
30.09.2023
TrysilGolf_logo_sorttekst2
I dag
Banestatus
Banestatus
Banen er
Stengt
Golfbanen
Rangen er
Åpen
2
aktiviteter i dag
Aktiviteter
Del
Del
ArrowDown_Orange
TrysilGolf_logo_sorttekst2
ArrowDown_Orange
gb_logo%20(1)
Tilbake

Bistro 19

På golfbanen finner du restaurant Bistro 19. Den er verdt et besøk. Kjennetegnes av god mat og godt drikke i flotte omgivelser.
Bistro%2019%20logo%20FB
Velkommen!
Passer for alle - tryslinger, besøkende, golfere, minigolfere, syklister, klatrere, bærplukkere og alle andre som er i område.
Her kommer restaurantens meny
 
Restaurant Trysil Golf
Roger Herold og teamet bak TASTE mat & vinhus tar over driften for restauranten på Trysil Golf. Det nye navnet vil bli BISTRO19. 
 
Det vil være mulighet for en kopp kaffe og ”fika” tidlig på morgen fra ca 09:00.

Fra 11:30 - 17:00 serverer vi gode signaturretter som for eksempel schnitzel, Biff a la Lindström og Putt i panne. Karbonadesmørbrød, burger, salat og andre lunsjretter finnes og på menyen. Ukens tips på hverdager er inkludert salat og en kaffe etter maten.
 
Litt kort om oss som drivere: 
 
Roger Herold daglig leder, kjøkkensjef og pasjonert golfere. Lidenskap for godt laget og rustik mat. 

Fra TASTE mat & vinhus ved Simon Lindvall. Restaurantsjef og sommelier. Personlig service og et høyt servicenivå er hans signum.
 
Vi ønsker og skape et miljø for ikke bare golfere, uten for alle i Trysil. Tryslinger, syklister, klatrere, bærplukkere og alle som er i området.  

Vi tenker langsiktige fremfor kortsiktige løsninger, vi ønsker å bidra til en fin opplevelse for alle som har valgt Trysil som reisemål.
 
Velkommen innom og svinga lugnt !
 
Våre åpningstider:

Lørdag og søndag

Lørdag 20.mai har vi konfirmasjon, kun enkel servering utendørs. De to første ukene har vi åpent med enkel servering fredager og lørdager, fra 2.juni vil vi ha åpent hver dag fra 09:00
Kl 9:00 til 15:00