24.04.2024
onsdag
TrysilGolf_logo_sorttekst2
I dag
Banestatus
Banestatus
Banen er
Stengt
Golfbanen
Rangen er
Stengt
2
aktiviteter i dag
Aktiviteter
Del
Del
ArrowDown_Orange
TrysilGolf_logo_sorttekst2
ArrowDown_Orange
gb_logo%20(1)
Ny golfreise er planert!
Se etter info på siden for golfreiser. Spørsmål og interesse kan sendes til golf@trysil.com
Tilbake

Proshop

Trysil Golf's proshop har et stort utvalg av golfutstyr og klær for golfere i alle størrelser og fasonger. Og er du i tvil om hva som passer for deg og ditt spill, kan du alltid spørre en av våre dyktige medarbeidere om hjelp. De hjelper deg også med tilpasning av køller, og trenger du å få sving på spillet ditt, skal du lete lenge etter bedre golftrenere.
Tilbud i proshop
Treningstilbud
Oppbevaringsrom
God fagkunnskap
De ansatte du treffer i Trysil står for god fagkunnskap innenfor alt som har med golf å gjøre. – fra trening og undervisning til kyndig rådgiving, profesjonell testing og personlig tilpasning – custom fitting – av golfutstyr. 

Rett plass
Du finner proshop på klubbhuset i Trysil, bare noen skritt fra første teested og midt mellom niern og tiern om du skulle trenge påfyll av baller eller pegger. Står ikke Pär eller Klas bak disken, så treffer du dem nok på drivingrangen, en av øvelsesgreenene - eller like i nærheten. 

Stort utvalg
Vi lytter til medlemmene våre - og til gjestene som besøker oss - og vurderer nyheter før vi velger ut det vi mener er det beste fra de beste hvert år. 
 
 
Kontakt oss for spørsmål:
IMG_2682%20(2)
Klas Ahlqvist
Daglig leder
IMG_6718
Pär Sundberg
Headpro
Åpningstider i Proshop:

Fram til åpning 2024

Stengt