21.05.2024
tirsdag
TrysilGolf_logo_sorttekst2
22°
I dag
Banestatus
Banestatus
Banen er
Stengt
Golfbanen
Rangen er
Åpen
2
aktiviteter i dag
Aktiviteter
Del
Del
ArrowDown_Orange
TrysilGolf_logo_sorttekst2
ArrowDown_Orange
gb_logo%20(1)
Golfamore på Trysil Golf
Gå inn på gjest eller medlem og velg Golfamore lengst opp til høyre. Du kan bestille kort på hjemmesiden!
Tilbake

Grasrotandelen

Tusen takk for at du gir din støtte til Trysil Golfklubb! Grasrotandelen er et viktig tilskudd for å gjøre det mulig å drive med golf i Trysil. Det er fantastisk å se at stadig flere blir grasrotgivere og velger å støtte klubben. I 2022 mottok Trysil Golfklubb ca. kr.41000,-, noe som er "all time high"
Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller en forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte Trysil Golfklubb! 

Tenk deg at du kan spille favorittspillene dine - Lotto, Tipping og Joker for eksempel - og samtidig gi noe mer til det laget eller den foreningen du selv ønsker å støtte. Dette er nå mulig via Grasrotandelen. Ved spill hos Norsk Tipping vil inntil 7% av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening

Om Grasrotandelen

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å være med og bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du velger selv hvilken grasrotmottaker som skal motta 7 % av spillinnsatsen din. Ved spill på Multix, Bingoria, e-Flax, KongKasino, Yezz!, Oddsen og Oddsbomben er Grasrotandelen 14 % av spillinnsatsen etter fratrekk for gevinster. Spillene fysiske Flax-lodd og Belago er ikke omfattet av Grasrotandelen. Flax spilles uregistrert og på Belago fordeles overskuddet via de lokale bingohallene.

 

Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no